Heeft u één woning of een uitgebreide 'portefeuille': dan is De Huurwoning Bemiddelaar Curaçao dé aangewezen partij om zorg te dragen voor het complete beheer.

Ook tijdelijke verhuur van uw woning of appartement kunt u door ons laten uitvoeren. Wij ontzorgen u volledig! Graag leggen we u uit, wat u van ons beheerconcept kunt verwachten

Financieel beheer en incasso

Wij zien erop toe dat de huurder elke maand tijdig de huur en eventueel bijkomende kosten betaalt. Vervolgens zorgen we, na aftrek van onze beheervergoeding en andere aanverwante kosten, voor doorbetaling van de huurinkomsten aan u.
Mocht het voorkomen dat de huurder niet of niet tijdig de huur betaalt, dan zetten wij alles in het werk om ervoor te zorgen dat de huurder de huur wel voldoet. Blijft de huurder in gebreke, dan regelen we voor u de ontbinding van de  huurovereenkomst.

Technisch beheer

Natuurlijk wilt u dat uw woning goed onderhouden blijft gedurende de periode van de verhuur. Met het beheerconcept van De Huurwoning Bemiddelaar en onze eigen technische dienst, bent u ervan verzekerd dat de woning zowel binnen als buiten goed onderhouden blijft. Wij zorgen ervoor, dat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Dat moet u een gerustgesteld gevoel geven!

Wij zorgen bijvoorbeeld voor:

  • klein en groot onderhoud;
  • zwembadonderhoud;
  • tuinonderhoud;
  • aircoservice;
  • schoonmaakservice.

Administratief beheer

Tijdens de verhuur van de woning lopen zaken zoals energiekosten, contracten, huurverhogingen, opzeggingen,  gemeentelijke aanslagen en verzekeringen gewoon door. Deze en andere administratieve taken neemt De Huurwoning Bemiddelaar u graag uit handen. Zo heeft u een hele zorg minder.

De looptijd van de overeenkomst

De minimale looptijd van de beheerovereenkomst is 24 maanden. Na deze periode kunt u maandelijks de overeenkomst zonder bijkomende kosten ontbinden. Zonder ontbinding loopt de overeenkomst weer door voor 24 maanden.

Kosten voor het beheer:

Ongeacht de huurprijs voert De Huurwoning Bemiddelaar de verhuur van uw woning uit tegen een vast tarief van NAf 150,- exclusief ob. Voor dit bedrag krijgt u onze volledige dienstverlening, inclusief beheer.

Voor het opstarten van het dossier rekenen we eenmalig een bedrag van NAf 350,-, inclusief ob. Wilt u meerdere objecten bij ons onderbrengen? We maken dan graag een offerte op maat.

Heeft u uw woning zelf al verhuurd? Geen probleem: wij nemen het beheer probleemloos over!

Als uw woning leegstaat, betaalt u ook geen beheervergoeding.