Professionele verhuurmakelaar met jarenlange ervaring

De Huurwoning Bemiddelaar heeft naast een vestiging in Nederland ook een kantoor op Curaçao. Door het uitbreiden van onze activiteiten naar het eiland, brengen we onze jarenlange expertise op het gebied van verhuur en woningbeheer mee.


We onderscheiden ons door onze makelaars te laten werken volgens het Nederlandse principe. De bemiddeling tussen verhuurder en huurder wordt volledig door ons verzorgd. Vervolgens is er voor de eigenaren van de woningen een 
goede nazorg, wanneer de bemiddeling tot stand is gekomen. Ons kantoor onderscheidt zich tevens, door naast huurbemiddeling ook vastgoedbeheer aan te bieden.

De Huurwoning Bemiddelaar voert vastgoedbeheer op Curaçao uit. Wij zijn de spil tussen verhuurder en huurder. De Huurwoning Bemiddelaar neemt voor beide  partijen alle zorgen uit handen en richt zich op een langetermijnrelatie met zowel de huurder als de verhuurder.

Vastgoedbeheer

Met een vestiging in Nederland als op Curaçao, is de Huurwoning Bemiddelaar in staat om snel in contact te komen met verhuurders en huurders uit verschillende landen. Voor verhuurders met een tweede huis op Curaçao, die zelf (deels) 
woonachtig zijn in Nederland, is het een groot voordeel dat ze onze vestiging in Nederland als hun aanspreekpunt kunnen gebruiken. 

Veel huurders beginnen hun zoektocht al in Nederland. Ook zij zien het grote voordeel van een kantoor op beide locaties. De Huurwoning Bemiddelaar verkleint de afstand tussen Nederland en Curaçao voor beide partijen.

Het team van de Huurwoning Bemiddelaar draagt zorg voor:

  •  financieel beheer en incasso;
  •  technisch beheer;
  •  administratief beheer

Bent u benieuwd naar de voorwaarden? U vindt ze op de website van de 
Huurwoning Bemiddelaar.

Verhuur:

Uw woning aanbieden via het netwerk van de Huurwoning Bemiddelaar? Dit kan tegen een scherp tarief. Bovendien profiteert u bij ons van een uitgebreid netwerk in Nederland en op Curaçao.

Ons enthousiaste team staat klaar om u te helpen bij de verhuur van uw woning(en)  op Curaçao. Het proces, van eerste gesprek tot het overdragen van de sleutel aan  de nieuwe huurder, verloopt bij ons accuraat en snel. Na de sleuteloverdracht stopt  onze service niet: bij vertrek van de huurder verzorgen wij tevens de uitcheck.
Verder is de Huurwoning Bemiddelaar 24/7 bereikbaar voor al uw vragen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de tarieven? U vindt ze op onze website. 

Defensie- en expatservice
Speciaal voor mensen die voor korte of langere tijd worden uitgezonden van  Nederland naar Curaçao, heeft de Huurwoning Bemiddelaar een dienst op maat. Wij  begeleiden u van a tot z bij de zoektocht naar uw droomhuis op het eiland. Heeft u
een eigen woning in Nederland die u in de tijd van uw uitzending wilt verhuren of  verkopen: ook dan staat ons ervaren team voor u klaar. Alle ins & outs over deze service vind u hier.